WASSERDICHT – Vodonepropusni zaptivna masa 375 ml

WASSERDICHT – Vodonepropusni zaptivna masa 375 ml

Šifra proizvoda: 012801001

2,110.00 RSD

  • Vlaknima ojačan, za pukotina do 10 mm
  • Prijanja na mokre površine
  • U trenutku vodootporna, po svakom vremenu

Ojačan vlaknima za pukotine do 10 mm. U trenutku vodootporan – bez obzira na vremenske prilike. Prijanja i na mokre površine. Efikasno zaptiva pukotine, rupe i curenja i dugoročno zadržava vodu i vlagu. Pogodan na krovovima koji prokišnjavaju, balkonima, spojevima, pukotinama u olucima, odvodnim cevima, čamcima. Ovaj trajno elastičan zaptivač je ojačan vlaknima i zalepiće se za skoro sve podloge. Veoma je lak za obradu, dovoljan je potez četkicom – čak i ako pada kiša ili sneg – i oblast popravke je odmah vodootporna. Prijanja na sve strukturne (uključujući vlažne) podloge kao što su krovni filc, katran, pocinkovani i plastificirani limovi, beton, kamen, glina, cigle, škriljci, šindre, pločice, vlaknasti cementni građevinski materijali, aluminijum, bakar, cink, olovo, plastika, PVC, akril i drvo (ne na stiroporu).

Uputstvo

Površina mora biti čvrsta i bez sredstava za odvajanje. Mehanički ukloniti prljavštinu, mahovinu i druge izrasline. Porozne površine, kao što su brušeni, lomljivi malter se moraju prvo premazati prajmerom. Spreman za upotrebu i nikada se ne sme razređivati. Može se nanositi četkom ili špaknom. Dobro promešati i naneti nerazredjeno i gusto (minimalna debljina sloja od 2 mm). Ako se proizvod nanosi na vlažnu površinu ili tokom loših vremenskih uslova (niske temperature, kiša, itd.), naneti drugi sloj nakon sušenja prvog, najkasnije u roku od nedelju dana. Površina se može prefarbati akrilnim bojama nakon 12-24 sata (u zavisnosti od vremenskih uslova). Ne koristiti ako je temperatura površine ispod -5°C ili iznad +35°C. Očistiti alat nakon upotrebe.

Napomena

Nije pogodan kao zaptivač protiv vode pod pritiskom. Ne koristiti ako je temperatura površine ispod -5°C ili iznad +35°C. Očistiti alat nakon upotrebe.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top