Plastika, intenzivni čistač 750 ml

Plastika, intenzivni čistač 750 ml

Šifra proizvoda: 036602205

920.00 RSD

  • Intenzivno čišćenje svih plastičnih površina
  • Antistatički efekat
  • Za prozorske profile, roletne, vrata, tende, kuhinjski i kancelarijski nameštaj, čamce, daske za surfovanje, baštenski nameštaj, unutrašnje plastične površine automobila

Intenzivno čišćenje svih plastičnih površina. Antistatički efekat. Posebno pogodan za prozorske profile, roletne, vrata, tende, kuhinjski i kancelarijski nameštaj, čamce, daske za surfovanje, baštenski nameštaj, unutrašnje plastične površine automobila. Radi intenzivno i nežno. Rastvara i uklanja tragove habanja, tvrdokornu prljavštinu, masnu prljavštinu, naslage nikotina.

Uputstvo

Nerazblaženo sredstvo naprskati na površinu i ostaviti da deluje nekoliko sekundi. Ukloniti otpuštenu prljavštinu sunđerom ili krpom a zatim obrisati toplom vodom. Tvrdokorne naslage tretirati sunđerom ili četkom i isprati vodom.

Napomena

Na osetljivim površinama, kao što su lakirane površine sa visokim sjajem, proveriti kompatibilnost površine na neupadljivom mestu pre tretmana. Može se koristiti na osetljivim površinama ili za manju kontaminaciju, razblažen vodom do 1:10.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top