Deking obloge (WPC + BPC) čistač 1 l

Deking obloge (WPC + BPC) čistač 1 l

Šifra proizvoda: 101201205

1,260.00 RSD

  • Bez napora uklanja masnu prljavštinu, ostatke roštilja, ptičji izmet, naslage životne sredine, ostatke vode
  • Osvežava materijal i čuva prirodan izgled
  • Antistatički efekat

Kocentrat. Za osnovno čišćenje i održavanje WPC I BPC deking obloga. Bez napora uklanja masnu prljavštinu, ostatke roštilja, ptičji izmet, naslage životne sredine, ostatke vode, tragove od oticanja itd. Osvežava materijal i čuva prirodan izgled. Ima antistatički efekat. Redovna upotreba smanjuje rane znake starenja kao što su tamnjenje, sivljenje ili bledenje.

Za osnovno i održavanje čišćenja WPC (drvo polimer kompozit / drvo-polimer materijali) kao što su podovi, profili za ograde, trotoari, fasadni sistemi, prozorske klupe, lajsne.

Uputstvo

Osnovno čišćenje, jako zaprljanje: Dodati 200 ml u 5 litara tople vode i dobro promešati. Naneti krpom za pod ili vlažnom krpom i ostaviti da deluje 2-3 minuta. Očititi i pokupiti svu opuštenu prljavštinu. Zatim temeljno obrisati čistom vodom. Ne dozvoliti da se čistač osuši. Za veće površine uvek nanositi i čistiti deo po deo.

Održavanje: Dodati 50 ml u kantu vode od 5 litara i dobro promešati. Obrisati krpom za pod ili priborom za čišćenje i ostaviti da se osuši. Brisanje nije potrebno.

Napomena

Savet:

WPC je inovativan materijal koji izgleda kao drvo i, kao i drvo, prolazi kroz prirodni proces starenja. Impregnacija Wepos WPC impregnatorom pruža dodatnu zaštitu od prodora prljavštine.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top