Ulje za obnavljanje boje cigle i klinker pločica 1 l

Ulje za obnavljanje boje cigle i klinker pločica 1 l

Šifra proizvoda: 030903205

2,380.00 RSD

  • Ističe prirodnost materijala
  • Boje su pojačane i osvežene
  • Smanjuje prodiranje prljavštine i mrlja
  • Porozne površine postaju otpornije na vodu i prljavštinu
  • 1 l je dovoljan za 15 – 20 m²

Za tretman svih upijajućih podnih, zidnih i stepenišnih obloga od klinkera, cigle, glinenih ploča, koto, neglaziranih keramičkih ploča, cepanih i suvo presovanih ploča. Ističe prirodnost materijala. Boje su značajno pojačane i osvežene, bez sjaja, čime se naglašava struktura površina. Smanjuje prodiranje prljavštine i mrlja. Porozne površine postaju otpornije na vodu i prljavštinu.

Za početnu i naknadnu obradu svih upijajućih podnih i stepenišnih obloga od klinkera, cigle, glinenih ploča, koto, neglaziranih keramičkih ploča, cepanih i suvo presovanih ploča. Takođe pogodan za tretiranje škriljevca. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom.

1 l je dovoljan za 15 – 20 m²

Uputstvo

Površina mora biti suva, čista i bez mrlja pre tretmana. Nanti ulje tanko i ravnomerno mekom četkom ili plastičnim valjkom. Izbegavati stvaranje lužina i naneti samo onoliko koliko površina može da upije. Obrisati višak upijajućom krpom. Za porozne ili visokoupijajuće materijale preporuka je nanošenje nekoliko slojeva u intervalima od 15 minuta. Zaštititi tretirane površine od vlage najmanje 24 sata.

Napomena

Nije pogodno za neupijajuće podne obloge. Nove površine moraju biti dobro osušene. Temeljno očišćene površine ostaviti da se dobro osuše najmanje 2 dana. Testirati na neupadljivom mestu. Idealna temperatura obrade +5 °C do 25 °C (temperatura površine). Isključiti podno grejanje 12 sati pre tretmana.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top