Fleke od ulja čistač 500 ml

Fleke od ulja čistač 500 ml

Šifra proizvoda: 038102205

1,840.00 RSD

  • Uklanja mrlje od motornog ulja, dizel goriva i lož ulja
  • Gelasta konzistenciji obezbeđuje dugo delovanje aktivnih sastojaka
  • Za sve upijajuće i neupijajuće površine

Uklanja mrlje od motornog ulja, dizel goriva i lož ulja, kao i duboko prodrle i starije mrlje od motornog ulja, zahvaljujući gelastoj konzistenciji koja obezbeđuje dugo prijanjanje na površine i dugo delovanje aktivnih sastojaka. Za sve upijajuće i neupijajuće površine. Rastvara i uklanja uljne mrlje, masnu i uljnu prljavštinu mineralnog ili sintetičkog porekla.

Za sve upijajuće i neupijajuće površine od prirodnog kamena, livenog kamena, cementne košuljice, betonskih podova, stakla, pločica, metala, glazirane i neglazirane keramike, klinker cigle, popločavanja. Za garaže, prilaze, ulice, trotoare, radionice, alate, mašine, vozila.

Uputstvo

Površina koja se tretira mora biti suva. Obilno naneti sredstvo za uklanjanje mrlja od ulja na prljavu površinu i četkom ili metlom rasporedite po mrlji. U zavisnosti od težine prljavštine, ostaviti da deluje nekoliko sati (najbolje preko noći). Formira se lagani sloj praha, koji se može obrisati metlom. Ponoviti postupak za stare, smolaste ili duboko usađene mrlje. Potrošnja zavisi od vrste prljavštine i upijanja površine. Dovoljno za oko 5-7 m²

Napomena

Nije pogodan za asfaltne i plastične površine. Na tamnim kamenim površinama, mali ostaci svetlog praha mogu ostati u porama nakon nanošenja. Oni nestaju sami od sebe tokom vremena.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top