Alge i zelene naslage čistač 1 l

Alge i zelene naslage čistač 1 l

Šifra proizvoda: 038303205

960.00 RSD

  • U trenutku uklanja alge i zelene naslage i sprečava nastanak novih
  • Pokriva do 150 m²
  • Za kamen, drvo, plastiku i staklo

Koncentrat! Deluje u trenutku i preventivno. Uklanja zelene naslage. Pokriva do 150 m². Za terase, prilaze, fasade kuća, trotoare, krovove, ograde i sve spoljašnje površine kao što su kamen, drvo, staklo, beton i keramičke površine, crep i karton, ploče za staze, klinker, terakota…U trenutku uklanja alge i zelene naslage i sprečava nastanak novih.

Uputstvo

Područje koje se tretira mora biti suvo. U zavisnosti od debljine zelenih naslaga, koristiti čist ili razblažen vodom do 1:20. Zaliti površinu obilno i ravnomerno. Ne ispirati i ostaviti da deluje najmanje 24 sata. Zelene naslage nestaju bez daljeg tretiranja površina. Ponovo naneti četkom ili izribati samo ako postoje tvrdokorni ostaci ili produžiti vreme izlaganja. Ako je potrebno, ponoviti aplikaciju. Očistiti alat vodom nakon upotrebe.

Napomena

U toku delovanja može doći do kratkotrajnih promena boje (smeđe-crvene) zelenih pokrivača, ali će one ponovo nestati pod uticajem sunca i vremenskih prilika.U zavisnosti od upijajuće moći podloge, 1 litar rastvora je dovoljan za 10-15 m²

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top