Deking obloge (WPC + BPC) impregnator 1 l

Deking obloge (WPC + BPC) impregnator 1 l

Šifra proizvoda: 101101205

3,700.00 RSD

  • Za trajnu zaštitu i zadržavanje osobina WPC površina
  • Štiti površine trajno i nevidljivo od prljavštine i znakova habanja
  • Obrađena površina se lakše čisti, zaštićena je od mrlja od ulja, masti i vode

Impregnacija posebno prilagođena inovativnom materijalu WPC (drvo-polimerna mešavina). Za trajnu zaštitu i zadržavanje vrednosti. Štiti površine od WPC (drvo polimer kompozit/drvo-polimer materijali) trajno i nevidljivo od prljavštine i znakova habanja. Sprečava prodiranje tečnosti u površinu. Obrađena površina se lakše čisti i zaštićena je od mrlja od ulja, masti i vode.

Za sve WPC površine u zatvorenom i na otvorenom. Za obradu obloga na terasama, profila ograde, pasarela, trotoara,
fasadnih sistema, prozorskih klupa, podova, lajsni ili radnih ploča.

1 litar je dovoljan za 20 – 25 m²

Uputstvo

Za upotrebu samo na suvim površinama. Površina mora biti prethodno očišćena. Impregnator naneti nerazređen, valjkom ili četkom tanko, ali neprovidno. Efikasnost se može povećati još jednom aplikacijom mokro na mokro. Ne nanositi više impregnacije nego što površina može da upije. Nakon nanošenja ostaviti da deluje 10 minuta i, po potrebi, višak tečnosti pokupiti upijajućom suvom krpom. Nikakve pruge ne bi trebalo da ostanu. Osušeni ostaci se mogu ukloniti krpom koja je prethodno natopljena impregnatorom. Naknadno vreme sušenja impregnatora je 1 – 2 sata. Po površini se ne sme hodati tokom ove faze sušenja i ne sme se tretirati mokrom krpom. Potpuni efekat se postiže nakon 24 sata.

Napomena

Kada se tretiraju veće površine, uvek raditi deo po deo. Pre upotrebe zaštititi i pokriti staklene i površine koje su osetljive na rastvarače.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top