Urin i kamenac čistač 1 l

Urin i kamenac čistač 1 l

Šifra proizvoda: 037603205

970.00 RSD

  • Rastvara tvrdokorne mrlje i tešku prljavštinu
  • Za wc šolje, pisoare, bidee
  • U trenutku uklanja kamenac urina, naslage vodenog kamenca, sapunice, mrlje od rđe i drugu tvrdokornu prljavštinu i naslage u sanitarnim prostorijama

Ekstra intenzivno sredstvo za čišćenje urina i kamenca. Rastvara tvrdokorne mrlje i tešku prljavštinu. Za wc šolje, pisoare, bidee… U trenutku uklanja kamenac urina, naslage vodenog kamenca, sapunice, mrlje od rđe i drugu tvrdokornu prljavštinu i naslage u sanitarnim prostorijama.

Uputstvo

Sipati 150 ml nerazblaženog proizvoda. Četkom, ravnomerno rasporediti i ostaviti da deluje duže (po potrebi preko noći) u zavisnosti od stepena zaprljanosti. Zatim oribati četkom i isprati velikom količinom vode. Ako su naslage starije ili su površine jako zaprljane, ponoviti postupak. Kod veoma tvrdkornih mrlja, vodu, koja se nalazi u odvodu toaleta, treba ukloniti kako bi se proizvod naneo na koncentrovaniji način.

Napomena

Ne koristiti na površinama osetljivim na kiseline, hromu ili emajlu. Oprez prilikom prskanja na krečnjačkim prirodnim kamenim ili veštačkim kamenim površinama kao što su mermer, teraco, travertin i Solnhofener.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top