Odvod čistač granule 600 g

Odvod čistač granule 600 g

Šifra proizvoda: 037802205

1,140.00 RSD

  • Deluje na tvrdokorna začepljenja u odvodima na umivaonicima, sudoperama, tuš kadama, toaletima
  • Eliminiše neprijatne mirise i ostavlja za sobom miris čistoće
  • Pogodan odmrzavanje zamrznutih odvoda

Deluje na tvrdokorna začepljenja u odvodima na umivaonicima, sudoperama, tuš kadama, toaletima. Bez napora i brzo razgrađuje ostatke i deluje odmah na sve uzroke začepljenja u odvodima i cevima: dlake, ostatke sapuna, hrane. Eliminiše neprijatne mirise i ostavlja za sobom miris čistoće. Pogodan odmrzavanje zamrznutih odvoda.

Uputstvo

Kod začepljenja odvoda ili cevi odstraniti vodu. Prosuti pola zatvarača (30 g) u otvor za odvod i isprati časom hladne vode. Paziti na prskanje! Ostaviti 30 min da deluje. Temeljno isprati vodom. Kod težih začepljenja ponoviti postupak i ostaviti duže da deluje. Za preventivno uklanjanje mirisa svake nedelje staviti 1/4 zatvarača u odvod i isprati časom hladne vode.

Napomena

Proizvod snažno reaguje sa vodom uz stvaranje toplote. Prekomerno doziranje može dovesti do pregrevanja i deformacije plastičnih cevi ili čak do stvrdnjavanja u cevi. Ne koristiti na aluminijumskim posudama i pocinkovanim odvodima. Odvode ne zatvarati čepovima. Ne sipati vodu u bocu. Posudu nakon upotrebe čvrsto zatvoriti i staviti na sigurno mesto. Ne prosipati sredstvo u korpu za papir ili kantu za smeće. Tokom upotrebe nositi zaštitne rukavice i naočare.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top