Sanitarije i kamenac čistač 750 ml

Sanitarije i kamenac čistač 750 ml

Šifra proizvoda: 037302205

1,090.00 RSD

  • Gelasta formula brzo i efikasno uklanja naslage kamenca, sapuna, gela za tuširanje, ostatke prljavštine, sivih naslaga i rđe
  • Sprečava skupljanje štetnih bakterija
  • Ostavlja blistav sjaj

Gelasta formula se lepi i duže ostaje na površini čime deluje temeljnije i efikasno protiv prljavštine i kamenca. Higijenska čistoća i blistav sjaj. Brzo i efikasno uklanja naslage kamenca, sapuna, gela za tuširanje, ostatke prljavštine, sivih naslaga i rđe. Sprečava skupljanje štetnih bakterija. Ostavlja blistav sjaj.

Uputstvo

Temeljno navlažiti keramičke obloge i cementne spojeve. Naprskati proizvod na površinu i ostaviti da deluje 1-2 minuta. Zatim temeljno isprati vodom. Ako postoje tvrdokorne naslage, tretirati sunđerom ili četkom i isprati vodom.

Napomena

Pre tretmana proveriti kompatibilnost površine na neupadljivom mestu. Ne koristiti na površinama koje su osetljive na kiseline. Posebno ne koristiti na krečnjačkom prirodnom kamenu (mermer, teraco, travertin, Jura mermer ili Solnhofen ploče). Za hromirane okove i emajlirane površine, uvek ostaviti proizvod da deluje samo kratko vreme.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top