Keramičke i granitne i pločice odmašćivač 1 l

Keramičke i granitne i pločice odmašćivač 1 l

Šifra proizvoda: 036403205

1,060.00 RSD

  • Uklanja stare slojeve masnih naslaga, voska i prljavštine
  • Za kamen, pločice i keramiku, plastiku i meta
  • Za osnovno čišćenje podova, nameštaja, prozorskih pragova, kuhinjske opreme, kancelarijskog i baštenskog nameštaja, tendi…
  • Za čišćenje unutrašnjosti automobila, plastičnih delova i felni (uključujući aluminijum)

Koncentrat! Uklanja stare slojeve masnih naslaga, voska i prljavštine. Za kamen, pločice i keramiku, plastiku i metal. Bez napora uklanja prljavštinu, stare slojeve sredstava za negu, ostatke voska i laka, tragove peta i abrazije od gume, naslage nikotina, žutilo, kao i masnu i uljnu kontaminaciju i građevinsku prljavštinu.

Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Za osnovno čišćenje podova, nameštaja, prozorskih pragova, kuhinjske opreme, kancelarijskog i baštenskog nameštaja, tendi…

Pogodno i za čišćenje unutrašnjosti automobila, plastičnih delova i felni (uključujući aluminijum). Za osnovno čišćenje pre nanošenja zaptivača, impregnacija ili filmova za sjaj i negu.

Uputstvo

Dodati 200 ml u kantu tople vode. Naneti krpom za pod ili mopom. Ponovo obraditi četkom ili sunđerom i pokupiti svu opuštenu prljavštinu. Oprati čistom vodom. Ako je nivo kontaminacije visok koristiti nerazblažen proizvod.

Napomena

Površine visokog sjaja mogu postati mat pod određenim okolnostima. Uvek prethodno proveriti na neupadljivom mestu.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top