Granitne pločice osnovni čistač ekstra snažan 1 l

Granitne pločice osnovni čistač ekstra snažan 1 l

Šifra proizvoda: 035203205

1,060.00 RSD

  • Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
  • Pogodan za granitne i keramičke pločice
  • Temeljno, snažno i trenutno uklanjanja tvrdokornu prljavštinu, kamenac, kamenac od urina, vodeni kamenac, cementne ostatke i rđu sa površina otpornih na kiseline

Temeljno, snažno i trenutno uklanjanja tvrdokornu prljavštinu, kamenac, kamenac od urina, vodeni kamenac, cementne ostatke i rđu sa površina otpornih na kiseline.

Oblast primene:

Za sve unutrašnje i spoljašnej površine otporne na kiseline. Za pločice, mozaik pločice, keramičke podne pločice, fini kamen i prirodne kamene površine otporne na kiseline kao što su razne vrste granita, škriljac, kvarcit, bazalt, hrom, nerđajući čelik i staklo. Može se koristiti u svim sanitarnim i vlažnim prostorijama, toaletima, bazenima, terasama i balkonima. Idealan kao sredstvo za čišćenje dvorišta.

Uputstvo

U zavisnosti od “težine” prljavštine, naneti čist ili razblažen u odnosu od 1:10 na prethodno vlažnu površinu i rasporediti mopom ili sunđerom. Ostaviti da deluje kratko, izbegavajući sušenje. Omeksale ostatke istrljati i ukloniti ih sunđerom, usisivačem ili mopom. Oprati temeljno većom količinom vode.

Napomena

Uvek proveriti kompatibilnost površine pre upotrebe. Dobro navlažiti površinu pre tretmana, posebno u predelu uglova. Zaštititi susedne površine i odmah isprati neželjeno prskanje. Prirodni kamen (mermer, krečnjak, Jura, Solnhofen i travertin) je osetljiv na kiselinu. Upotreba može izazvati nepovratnu štetu. Biti oprezan sa raznim granitima. Obavezno prethodno testirati!

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top