Granitne pločice osnovni čistač bez kiseline 1 l

Granitne pločice osnovni čistač bez kiseline 1 l

Šifra proizvoda: 035803205

1,200.00 RSD

  • Moćan osnovni koncentrat za čišćenje pločica i kamena
  • Temeljno, snažno i u trenutku uklanjanja ostatke starih proizvoda za negu podova, slojeva voska i samosjajnih slojeva, tvrdokorne prljavštine, masnih naslaga, žutih i nikotinskih naslaga

Moćan osnovni koncentrat za čišćenje pločica i kamena. Takođe za plastične, gumene i PVC obloge. Idealan za osnovno čišćenje pre nanošenja proizvoda za zaštitu i negu. Temeljno, snažno i u trenutku uklanjanja ostatke starih proizvoda za negu podova, slojeva voska i samosjajnih slojeva, tvrdokorne prljavštine, masnih naslaga, žutih i nikotinskih naslaga.

Za pločice, keramičke podne pločice, fini kamen i prirodni kamen kao što su mermer i granit, klinker, glina i terakota pločice.

Uputstvo

U zavisnosti od jačine prljavštine, naneti čisto ili razblaženo do 1:10 na prethodno vlažnu površinu i rasporediti mopom ili sunđerom. Ostaviti kratko da deluje. Olabavljene ostatke istrljajti mopom i ukloniti ih sunđerom ili usisivačem. Oprati temeljno velikom količinom vode.

Napomena

Uvek proveriti kompatibilnost površine pre upotrebe. Za polirane površine kao što su mermer ili krečnjak, koristiti samo osnovno sredstvo za čišćenje razblaženo 1:5

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top