Mermer čistač 1 l

Mermer čistač 1 l

Šifra proizvoda: 035603205

1,040.00 RSD

  • Za redovno održavanje
  • Osvežava boju i strukturu
  • Čisti i neguje u jednom potezu
  • Daje blistav sjaj bez potrebe za poliranjem

Koncentrat! Za redovno održavanje. Mermer postaje manje osetljiv i vizuelno lepši. Osvežava boju i strukturu. Čisti i neguje u jednom potezu. Smanjuje prodiranje prljavštine u površinu. Stalnom upotrebom poboljšava izgled mermerne površine. Daje blistav sjaj bez potrebe za poliranjem.

Oblast primene:

Za sve površine od mermera i prirodnog kamena kao što su Carrara, travertin, teraco, Solhhofen, jura, porfir, kvarcit…Za visokopolirane, impregnirane ili fino brušene površine u zatvorenom prostoru. Ta podove, prozorske pragove, zidne obloge, kuhinjske radne ploče…

Uputstvo

Dodati 25 ml u kantu tople vode. Dobro promešati. Ravnomerno naneti krpom za pod, ostaviti kratko da deluje a zatim obrisati i osušiti kao i obično. Da bi se postigao efekat visokog sjaja, polirati površinu mekom, suvom, krpom nakon što se osuši.

Napomena

Za zaštitu od kontaminacije uljem, vodom ili mašću preporučuje se upotreba impregnacije granita i mermera Wepos i naknadna osnovna obrada Wepos polirom za mermer. Stari slojevi proizvoda za negu mogu se lako i praktično ukloniti Wepos sredstvom za uklanjanje masti, voska i prljavštine.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top