Impregnator prirodnog i veštačkog kamena 1 l

Impregnator prirodnog i veštačkog kamena 1 l

Šifra proizvoda: 035403205

2,850.00 RSD

  • Formira vodootporan, UV otporan i svilenkasto – sjajni, bezbojni zaštitni sloj
  • Otporan, dugotrajan i ne žuti
  • Voda i prljavština više ne prodiru

Formira vodootporan, UV otporan i svilenkasto – sjajni, bezbojni zaštitni sloj koji je otporan, dugotrajan i ne žuti. Izgled kamena je značajno poboljšan. Voda i prljavština više ne prodiru a površine postaju lakše za održavanje.

Oblast primene:

Za upijajuće površine od prirodnog, veštačkog i livenog kamena, pranog betona, škriljac, mermer, peščar, teraco, porfir, betonske površine, Solnhofener ploče. Za zatvorene i otvorene prostore (stepenice, terase, balkone, prozorske pragove).

 

Uputstvo

Površina mora biti suva, bez mrlja i čista. Naneti tanko i ravnomerno valjkom ili četkom. Naneti samo onoliko koliko površina može da upije. Ne nanositi previše, izbegavati stvaranje lokvi jer neće doći do kelacije. Vreme sušenja je oko 2 sata. Ne ulaziti u to područje. Zaštititi tretirano područje od vlage 2 dana.

Napomena

Površine za impregnaciju moraju biti suve. Bele mrlje koje se pojavljuju nakon sušenja ukazuju na vlagu u kamenu. Pokrivne površine moraju biti zaštićene od prodiranja vlage iz podloge. Veće površine, uvek raditi deo po deo. Zaštititi staklene i površine osetljive na rastvarače. Ne koristiti na temperaturama ispod 12 ° C. Neupijajuće, polirane ili fino brušene površine ne mogu se impregnirati. Testirati na manje upadljivom mestu.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top