Roštilj čistač 750 ml

Roštilj čistač 750 ml

Šifra proizvoda: 048502205

1,280.00 RSD

  • Snažan efekat i na vertikalnim površinama zahvaljujući strukturi gela
  • Uklanja čak i jaku, tvrdokornu ili zagorelu prljavštinu sa roštilja, naslage, zalepljene masnoće i ostatke od prženja hrane, naslage dima
  • Nema potrebe za zagrevanjem roštilja

Uklanja čak i jaku, tvrdokornu ili zagorelu prljavštinu sa roštilja, naslage, zalepljene masnoće i ostatke od prženja hrane, naslage dima i masnu prljavštinu sa roštilja, gasnih roštilja i rešetaka od livenog gvožđa. Nema potrebe za zagrevanjem roštilja. Snažan efekat i na vertikalnim površinama zahvaljujući strukturi gela.

Za sve roštilje na gas, ugalj i električne. Za rešetke za roštilj od nerđajućeg čelika, emajla, livenog gvožđa ili hromirane. Za umetke za roštilj, keramičke gril ploče, kamen za picu, tiganje, vok, šerpe i tepsije. Takođe za čišćenje unutrašnjosti poklopaca, komore za roštilj ili posude za sakupljanje masti.

Uputstvo

Koristiti samo na ohlađenim površinama! Ako je moguće, ukloniti sve grube, lepljive ostatke pre upotrebe. Ravnomerno naprskati na prljave površine i ostaviti da deluje 1-2 minuta. Obrisati sve ostatke krpom ili kuhinjskim peškirom. Obrisati čistom vodom i osušiti čistom krpom. Ako postoji velika zaprljanost, ponoviti postupak i produžiti vreme ekspozicije ako je potrebno.

Napomena

Zaštititi područje oko površine koju treba očistiti od kontakta sa proizvodom. Neželjena prskanja odmah oprati velikom količinom vode. Savet: Rešetke roštilja nakon čišćenja lagano istrljajti uljem za kuvanje. Sprečava rđu i lepljenje hrane sa roštilja.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top