Speed Headlight Lens Restorer

Speed Headlight Lens Restorer

Šifra proizvoda: 53686

2,190.00 RSD

  • Set za restauraciju plastičnih farova
  • Jedinstven sistem za eliminisanje mutnih i požutelih površina na farovima
  • Vraća prozirnost i farovi izgledaju kao novi
  • Poboljšava efikasnost rada farova čineći vožnju bezbednijom
  • Set sadrži brusne jastučiće i ostale neophodne komponente

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Set za restauraciju plastičnih farova. Jedinstven sistem za eliminisanje mutnih i požutelih površina na farovima. Vraća prozirnost i farovi izgledaju kao novi. Poboljšava efikasnost rada farova čineci vožnju bezbednijom. Set sadrži brusne jastučiće i ostale neophodne komponente.

Uputstvo

  1. Sipati Headlight Lens Repair & Renew Compound na malu, pamučnu krpu. Ravnomerno naneti proizvod preko matirane površine na faru. Umerenim pritiskom i pokretima napred – nazad polirati oko 30 sekundi. Suvom, pamučnom krpom ukloniti višak do visokog sjaja.
  2. Ukoliko je potrebno, ponoviti postupak, da bi se postigla maksimalna providnost fara. Ako far nije dovoljno obnovljen, preći na korak šmirglanja. Korak šmirglanja: Vodom navlažiti far i zelenu stranu jastučića za šmirglanje #1. Šmirglati matiranu površinu fara 30 sekundi u jednom pravcu držeći jastuče i površinu fara stalno vlažnom. Okrenuti jastuče za poliranje na drugu stranu #2 i šmirglati matiranu površinu u suprotnom pravcu od pravca u predhodnom postupku. Obrisati far suvom pamučnom krpom.
  3. Nakon šmirglanja krpom ponovo naneti Headlight Lens Repair & Renew Compound na far i polirati 30 sekundi jačim pritiskom. Suvom, pamučnom krpom ukloniti višak do visokog sjaja. Pre poslednjeg koraka, nanošenja zaštitnog sloja pomoću Ceramic akrilnih maramica, restaurirati oba fara.
  4. Koristeći rukavice iz seta, otvoriti jedno pakovanje keramičkih akrilnih maramica i brzo premazati oba fara potezima napred – nazad. Ostaviti 3 do 5 minuta da se farovi osuše. Keramički premaz će se potpuno stvrdnuti za 24 sata.

NAPOMENA: Za  još bolju providnost i sjaj farova postupak poliranja pomoću Headlight Lens Repair & Renew se može ponoviti ali tek nakon što se keramički zaštitini sloj potpuno osušio. Druga maramica iz seta se može koristiti za još bolju providnost i sjaj ali pre ponovnog nanošenja sloja keramičke akrilne maramice sačekati 24 sata. Providnost i sjaj farova će se drastično poboljšati pravilnom upotrebom ovog kompleta. Farovi koji su ispucali, udubljeni, zamagljeni iznutra ili su jako izloženi vremenskim uslovima se možda neće vratiti u prvobitno stanje.

Napomena

Kornjačini saveti: Izbegavati upotrebu na vrućim površinama ili na direktnoj sunčevoj svetlosti. Izbegabvati upotrebu keramičkih akrilnih maramica u vlažnim uslovima od 80% i više. Koristiti krep traku da bi se zaštitila površina oko farova.

SPEED HEADLIGHT LENS ČISTAČ će delovati samo ako se pravilno upotrebljava. Neće imati pun efekat na napuklim, izgrebanim, zamagljenim i nečistim površinama.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top