Buđ zaštita 750 ml

Buđ zaštita 750 ml

Šifra proizvoda: 038402205

1,420.00 RSD

  • Dugotrajna zaštita od stvaranja nove buđi
  • Bez mirisa, pogodan za dnevne, spavaće i dečije sobe
  • Zaštitni film sprečava širenja buđi u zatvorenom prostoru

Dugotrajna zaštita od stvaranja nove buđi. Bez mirisa, stoga pogodan za dnevne sobe, spavaće sobe i dečije sobe. Za obložene tapetama ili farbane zidove, pločice i zidove. Održava zaštitni film koji sprečava širenje buđi u zatvorenom prostoru. Providna tečnost, bez mirisa, smanjuje zarazu buđi i algama na problematičnim mestima sa nepovoljnim uslovima vlažnosti. Zahvaljujući zaštitnom filmu, deluje protiv gljivica i smanjuje upijanje vlage. Koristi se na svim upijajućim površinama kao što su tapetirani ili farbani zidovi, plafoni, pločice, fugne, gips, beton, cigla, krečna cigla, gipsane ploče, drvo… Pogodno za dnevne sobe, spavaće sobe i dečije sobe, u podrumu, na sanitarijama, u kuhinjama, saunama. Na mestima gde se buđ često razvija usled toplotnih mostova, kao što su uglovi prozora ili iza nameštaja, ormara i zidnih obloga. Obrađene površine se zatim mogu prelepiti tapetama ili ofarbati.

750 ml je dovoljno za 10 – 15 m²

Uputstvo

Pre upotrebe, temeljno ukloniti buđ i spore, kao i zelene naslage. Ostaviti očišćenu površinu da se dobro osuši. Obilno poprskati impregnaciju protiv buđi preko površine i najmanje 1 m oko ugroženog područja i ostaviti da se osuši.

Napomena

Uvek proveriti kompatibilnost površine pre upotrebe. Buđ i njene spore predstavljaju ozbiljnu opasnost po zdravlje i treba ih potpuno eliminisati i sprečiti njihov novi rast. Jedan od uzroka stvaranja buđi je povećana vlažnost vazduha. Dozvolite da se vazduh u prostoriji redovno menja provertavanjem (5 – 10 minuta sa potpuno otvorenim prozorom) ili ventilacijom.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top