Sredstvo za čišćenje mrlja 750 ml

Home/Astonish/Domaćinstvo/Sredstvo za čišćenje mrlja 750 ml

Sredstvo za čišćenje mrlja 750 ml

Home/Astonish/Domaćinstvo/Sredstvo za čišćenje mrlja 750 ml
Šifra proizvoda: C6910
  • Super efikasno protiv svakodnevnih mrlja
  • Idealno je za hitan tretman mrlja, prethodnu obradu tkanina pre pranja ili uklanjanje mrlja na predmetima koji nisu za veš mašine
  • Pogodno za upotrebu na većini tipova tkanina uključujući delikatnu svilu i vunu
  • Može se koristiti i na obojenim i belim tkaninama

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Astonish Sredstvo za uklanjanje fleka je idealno za uklanjanje tvrdokornih mrlja, masnoće i fleka sa tkanina, tepiha, tapacira, kragni i manžetni. Idealan za kola, karavane, čamce i u domaćinstvu.

Jednostavno za nanošenje, efikasno protiv svakodnevnih mrlja. Idealno je za hitan tretman mrlja, obradu tkanina pre pranja ili uklanjanje mrlja sa predmeta koji nisu za veš mašine, kao što su tapaciri na stolicama i ležajevima. Pogodno za upotrebu na većini tipova tkanina uključujući delikatnu svilu i vunu. Može se koristiti i na obojenim i belim tkaninama.

Kombinacija mirisa ruže i božura.

Uputstvo

Za najbolje rezultate tretirati mrlje odmah i pre nego što se osuše. Pogodno za bele i obojene tkanine.

Ukloniti višak prljavštine upijanjem ako je mokra, ili nežnim četkanjem ako je suva. Poprskati  tkaninu sa obe strane i ostaviti 10 minuta. Prati ručno ili u mašini prema potrebi, koristeći uobičajeni deterdžent za veš.

Napomena

Pre upotrebe proveriti postojanost boje na maloj, neupadljivoj površini. Pratiti uputstva na etiketi za negu odeće. Testirati svilu i druge delikatne tkanine na maloj, neupadljivoj površini pre upotrebe. Nije pogodno za upotrebu na vatrootpornim ili vodootpornim tkaninama, somotu, koži ili antilop.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top