Sapun za uklanjanje fleka 75 g

Home/Astonish/Domaćinstvo/Sapun za uklanjanje fleka 75 g

Sapun za uklanjanje fleka 75 g

Home/Astonish/Domaćinstvo/Sapun za uklanjanje fleka 75 g
Šifra proizvoda: C3000
  • Super efikasan protiv svakodnevnih mrlja
  • Idealan je za hitan tretman mrlja, prethodnu obradu tkanina pre pranja ili uklanjanje mrlja na predmetima koji nisu za veš mašine
  • Pogodan za upotrebu na većini tipova tkanina uključujući delikatnu svilu i vunu
  • Može se koristiti i na obojenim i belim tkaninama

     

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Astonish sapun za uklanjanje fleka je idealan za uklanjanje tvrdokorne nečistoće, masnoće i mrlja sa tepiha, tapacira, kragni i manžetni. Idealan za kola, karavane, čamce i u domaćinstvu.

Jednostavan za nanošenje, ali super efikasan protiv svakodnevnih mrlja. Idealan je za hitan tretman mrlja, prethodnu obradu tkanina pre pranja ili uklanjanje mrlja na predmetima koji nisu za veš mašine, kao što su stolice od tkanine. Pogodan za upotrebu na većini tipova tkanina uključujući delikatnu svilu i vunu. Može se koristiti i na obojenim i belim tkaninama.

 

 

Uputstvo

Predpranje: Ukloniti višak prljavštine i navlažiti fleku vodom. Naneti proizvod sa obe strane na tkaninu. Isprati dobro i osušiti suvim peškirom ili krpom.

Nezgode sa odećom: Ukloniti višak nečistoće i navlažiti fleku vodom. Naneti proizvod sa obe strane, dobro isprati i osušiti suvim peškirom ili krpom.

Tepisi/Tapacir: Ukloniti višak prljavštine i natopiti fleku vodom. Naneti sapun vlažnom krpom ili sunđerom i blago trljati fleku. Ukloniti nečistoću i penu vlažnom krpom. Osušiti krpom ili peškirom.

Napomena

Proveriti postojanost boje na neprimentom mestu.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top