Roštilj Čistač 500 ml

Roštilj Čistač 500 ml

Šifra proizvoda: 2160102701

  • Namenjen čišćenju roštilja, rerni, plotni, vatrostalnog stakla i keramičkih površina
  • Snažno i brzo uklanja masti, zagorele ostatke i opštu prljavštinu sa zaprljanih područja
  • Aktivna pena rastvara tvrdokorne masnoće

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Čistač namenjen čišćenju roštilja, rerni, plotni, vatrostalnog stakla i keramičkih površina. Zahvaljujući specijalnoj lepljivoj peni, sredstvo se može naneti na zaprljane delove, a da se čistač ne sliva ili „beži“. Ovo funkcioniše čak i na vertikalnim površinama, čineći lako i bezbrižno čišćenje roštilja na licu mesta. Snažno i brzo uklanja masti, zagorele ostatke i opštu prljavštinu sa zaprljanih područja. Aktivna pena rastvara tvrdokorne nečistoće. MELLERUD sredstvo za čišćenje roštilja je bezbedno za osetljive površine kao što su emajl, metal, liveno gvožđe ili hrom tako da se može koristiti na električnim, gasnim i roštiljima na drveni ugalj.

Uputstvo

Koristiti samo na hladnim površinama. Pre tretmana ukloniti zapekle naslage. Naprskati čistač i utrljati ga pomoću sunđera. Ostaviti 10-15 minuta da počne da deluje. Ponovo istrljati sunđerom ili četkom i temeljno isprati vodom. Ponoviti proces ili ostaviti duže da deluje u slučaju tvrdokornijih naslaga. Regularnim korišćenjem sprečava se pojava gareži. Nakon upotrebe isprati mlaznicu i vratiti zaštitni poklopac.

Napomena

Oprez: Koristiti samo na ohlađenim površinama. Čistač ne koristiti na farbanim površinama, aluminijumu ili plastici. Pre upotrebe testirati na neupadljivoj površini. Osetljive površine kao što su kamen ili trava pre upotrebe zaštititi kartonom ili folijom. Čuvati van domašaja dece.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top