Pasta za čišćenje šporeta, rerni, posuđa 150 g

Home/Astonish/Domaćinstvo/Pasta za čišćenje šporeta, rerni, posuđa 150 g

Pasta za čišćenje šporeta, rerni, posuđa 150 g

Home/Astonish/Domaćinstvo/Pasta za čišćenje šporeta, rerni, posuđa 150 g
Šifra proizvoda: C8500
  • Uklanja tvrdokorne i zakorele masnoće sa šporeta, rerni, posuđa
  • Formula bez jakih hemikalija ne zahteva nošenje zaštitnih rukavica

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Koristi se za sve vrste rerni, ringli, tiganja, posuđa, slavina i pločica. Posebno formulisana za upotrebu u celom domaćinstvu. Ovaj vrhunski proizvod čisti sve vrte emajla, porcelana, rerni, posuđa, dvorišnog nameštaja.

Ovaj proizvod je blagi abraziv i treba voditi računa na osetljivim površinama kako bi se izbeglo stvaranje ogrebotina. Sve električne uređaje isključiti iz struje pre čišćenja.  Naneti vlažnim jastučićem za čišćenje, dobro oribati i isprati vodom. Pogodno za Aga/Rayburn rerne, šporete sa ravnom, keramičkom pločom.

Ne pritiskati prilikom ribanja kako se ne bi stvorile ogrebotine na staklenoj površini. Ne koristiti na plastičnim i akrilnim kadama.

 

Uputstvo

  1. Pokvasiti čist sunđer, jastučić za čišćenje ili meku krpu
  2. Zahvatiti malu količinu proizvoda i naneti na površinu
  3. Trljati kružnim pokretima
  4. Isprati čistom vodom i obrisati čistom krpom ostatke

 

 

Napomena

Ovaj proizvod je blago abrazivan, voditi računa na osetljivim površinama kako bi se izbeglo stvaranje ogrebotina. Ne koristiti na plastici,  poliranim metalnim površinama ili brušenom nerđajućem čeliku. Ne koristiti na napuklom ili oštećenom emajlu. Ako niste sigurni, proverite kompatibilnost na maloj neupadljivoj površini pre upotrebe kao sredstvo za čišćenje. Isključiti električne uređaje iz struje pre čišćenja. Ne pritiskati prilikom ribanja kako se ne bi stvorile ogrebotine na staklenoj površini. Ne koristiti na plastičnim i akrilnim kadama.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top