Mermer Čistač 1litar

Mermer Čistač 1litar

Šifra proizvoda: 2160100950

  • Za svakodnevno čišćenje i negu prirodnog i veštačkog kamena, mermernih površina i visokopoliranih površina u zatvorenom prostoru
  • Prirodni karnauba vosak odbija prljavštinu i daje sjaj tretiranim površinama
  • Ne čini pod klizavim

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Osvežava, deluje preventivno u odbijanju prašine i štiti unutrašnji prostor. Zahvaljujući jednostavnoj primeni, unutrašnje površine od mermera ili drugog prirodnog i veštačkog kamena, kao što su stepenice, podovi, prozorski smsovi se mogu nežno očistiti u jednom koraku i istovremeno biti optimalno negovani bez dodatnog napora. Specijalna kompozicija sa prirodnim karnauba voskom ne samo da ima efekat odbijanja prljavštine i zaštite, već ima i odličan efekat produbljivanja boje i daje prirodan sjaj tretiranim površinama. Da bi se povećao sjaj, tretirana površina se nakon sušenja može ispolirati do visokog sjaja mekom krpom.

 

Uputstvo

Sipati 3-5 poklopaca sredstva u 8-10 litara vode i dobro promešati. Ravnomerno naneti na tretiranu površinu krpom, obrisati i ostaviti da se osuši. Sjaj će se na površini javiti odmah nakon sušenja. Za jači sjaj na kraju površinu ispolirati suvom krpom.

Napomena

Testirati proizvod na manje upadljivoj površini. Čuvati van domašaja dece.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top