Čistač veš mašina i mašina za sudove 500 ml

Home/Mellerud/Domaćinstvo/Čistač veš mašina i mašina za sudove 500 ml

Čistač veš mašina i mašina za sudove 500 ml

Home/Mellerud/Domaćinstvo/Čistač veš mašina i mašina za sudove 500 ml
Šifra proizvoda: 2160101636
 • Uklanja naslage (masnoće, kamenac, ostatke deterdženata, uobičajene prljavštine) u svim mašinama za pranje sudova i pranje veša
 • Uklanja ostatke praška za pranje u fiokama veš mašina
 • Čisti i neutrališe neprijatne mirise
 • Štiti i neguje zaptivne elemente mašina
 • Za sve mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa i pumpe za istakanje

Uklanja trajne naslage (masnoće, kamenac, ostatke deterdženata, uobičajene prljavštine) u svim mašinama za pranje sudova i pranje veša. Zahvaljujući svojoj specifičnoj formulaciji, ovaj čistač uspeva da prodre duboko u mašinu i tako ukloni i ostatke praška za pranje u fiokama veš mašina. Redovna upotreba mašine za pranje veša i mašine za pranje susova neizbežno uzrokuje taloženje kamenca, ostataka hrane, prljavštine. Sve ovo se može sprečiti Sredstvom za čišćenje i negu mašina za veš i sudove jer ovaj proizvod čisti, neguje i neutrališe neprijatne mirise ostavljajući higijenski svež miris u jednom koraku. Njegov automatski efekat ima prednost u tome što metalni delovi nisu „napadnuti“ od strane zaštitinih sastojaka u čistaču i zaptivni elementi se efikasno neguju.  Idealan protiv loših mirisa u sifonima. Za sve mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa i pumpe za istakanje.

 

 

Uputstvo

 1. Mašina za pranje veša: Sipati proizvod u odeljak za deterdžent.
  Pokrenute kratki program (60°C).
 2. Mašina za pranje sudova: Pokrenute normalan program.
  Dodati Sredstvo nakon 5 minuta i nastaviti sa programom.

Napomena

Držati van domašaja dece. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ako je moguće, ukloniti kontaktna sočiva. Nastaviti sa ispiranjem. AKO DOSPE NA KOŽU: Oprati većom količinom vode.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top