Čistač staklo – keramičkih ploča 500 ml

Home/Mellerud/Domaćinstvo/Čistač staklo – keramičkih ploča 500 ml

Čistač staklo – keramičkih ploča 500 ml

Home/Mellerud/Domaćinstvo/Čistač staklo – keramičkih ploča 500 ml
Šifra proizvoda: 2160102275
  • Detaljno i dubinski otklanja nečistoću bez oštećenja površine
  • Temeljno i nežno uklanja čak i najtvrdokorniju prljavštinu i ostatke koji su sagoreli tokom pripremanja hrane
  • Ostavlja sjaj bez mrlja na tretiranim pločama za kuvanje kao i dugotrajan zaštitni film na površini
  • Pouzdano postiže ovaj efekat na svim staklokeramičkim pločama za kuvanje i indukcionim pločama za kuvanje

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Specijalni čistač za staklokeramičke ploče štednjaka. Detaljno i dubinski otklanja nečistoću bez oštećenja površine. Formula razvijena u nemačkoj laboratoriji sadrži inovativnu kombinaciju za čišćenje i negu. Temeljno i nežno uklanja čak i najtvrdokorniju prljavštinu i ostatke koji su sagoreli tokom pripremanja hrane. Ostavlja sjaj bez mrlja na tretiranim pločama za kuvanje kao i dugotrajan zaštitni film na površini koji se nanosi u jednom koraku prilikom čišćenja. Ovo sprečava da hrana ubuduće zagori na površini za kuvanje i štiti od oštećenja izazvanih prekuvavanjem slatkih jela. MELLERUD sredstvo za čišćenje staklokeramičkih ploča pouzdano postiže ovaj efekat na svim staklokeramičkim pločama za kuvanje i indukcionim pločama za kuvanje. Kao rezultat toga, ovaj proizvod olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje nakon kuvanja.

Uputstvo

Otkloniti svu grubu prljavštinu. Dobro promućkati. U zavisnosti od zaprljanja, naneti manju količinu na hladnu ploču krpom, papirnim ubrusom ili sunđerom. Ostaviti da malo odstoji i onda obrisati čistom krpom i ispolirati. Ako želite zaštitni sloj nemojte brisati mokrom krpom. Za dugotrajnu zaštitu ploče, buduća zaprljanja odmah obrisati i ne dozvoliti da se zapeku.

Napomena

Nadražuje oči i kožu. Čuvati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima, isprati ih temeljno hladnom vodom i potražiti pomoć lekara. U slučaju gutanja odmah se obratiti doktoru i pokazati mu ambalažu ili etiketu.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top