Čistač Spomenika 500 ml

Čistač Spomenika 500 ml

Šifra proizvoda: 2160100424

  • Temeljno i bez problema uklanja nečistoće i zelene naslage, ostatke lišća i cveća, ptičji izmet, taloge čađi i prašine
  • Koristi se na nadgrobnim spomenicima i spomenicima od prirodnog i veštačkog kamena, kao što su granit, mermer..
  • Pogodan je i za čišćenje drveta
  • Ne sadrži kiseline i hlor

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

MELLERUD sredstvo za čišćenje nadgrobnih spomenika je proizvod bez kiseline i hlora za čišćenje nadgrobnih spomenika, ivica grobova, figura i spomenika. Zbog svoje formule koja je posebno pogodna za materijale, MELLERUD sredstvo za čišćenje nadgrobnih spomenika se može, bez oklevanja, koristiti na visokokvalitetnim površinama od prirodnog i veštačkog kamena kao što su granit, mermer, peščar, škriljac, krečnjak ili čak drvo. Materijal se nežno oslobađa od prljavštine i zelenog rasta. Ptičiji izmet, čađ i prašina se, takođe, lako uklanjaju. Površine, koje su ranije bile neugledne zbog vremenskih uslova, vraćaju svoj prvobitni izgled i nakon čišćenja izgledaju kao nove. Na taj način uvek održavate grobno mesto dobro održavanim i u dobrom stanju.

Uputstvo

Nerazblaženo sredstvo naprskati ili naneti razblaženo u odnosu 1:10. Ostaviti da deluje najmanje 30 minuta. Očistiti površinu četkom ili sunđerom. Isprati više puta većom količinom vode.

Napomena

Alat za čišćenje nakon upotrebe oprati vodom. Čistač je štetan za vodene organizme. Ne prskati direktno na biljke. Pre upotrebe testirati na neupadljivoj površini. Boja od ostataka nestaje posle ponovljenog ili dužeg tretmana. Nadražuje kožu. Čuvati van domašaja dece. Ne udisati isparenja.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top