Čistač Sanitarija Snažni 500ml

Čistač Sanitarija Snažni 500ml

Šifra proizvoda: 2160102060

  • Brzo i delotvorno uklanja tvrdokorne mrlje od vodenog kamenca, sivi film, ostatke sapuna i rđe sa svih površina u sanitarnim prostorijama
  • Otklanja neugledne naslage i sprečava nastajanje bakterija i klica
  • Gelasta struktura omogućava produženo dejstvo na prljavštinu i sprečava pojavu kamenca na vertikalnim površinama.

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Deluje samoaktivno. Brzo i delotvorno uklanja tvrdokorne mrlje od vodenog kamenca, sivi film, ostatke sapuna i rđe sa svih površina u sanitarnim prostorijama koje su otporne na kiseline kao što su: pločice, umivaonici, kade, tuševi, masažne kade, wc šolje i armature. Otklanja neugledne naslage i sprečava nastajanje bakterija i klica. Gelasta struktura omogućava produženo dejstvo na prljavštinu i sprečava pojavu kamenca na vertikalnim površinama.

 

Uputstvo

Raspršiti po površini u nerazređenom stanju. Ostaviti kratko da deluje a zatim isprati velikom količinom vode. Kod tvrdokornih naslaga, nakon raspršivanja dodatno obraditi sunđerom i isprati. Naknadno poliranje najčešće nije potrebno.

Napomena

Ne koristiti na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline kao što su krečnjački prirodni i veštački kamen npr. mermer, jura, travetrin, teraco i neke vrste granita. Na emajliranim površinama ostaviti da deluje kratko. Pre primene testirati na manje uočljivom mestu.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top