Čistač PVC Stolarije 1litar

Čistač PVC Stolarije 1litar

Šifra proizvoda: 2001001544

  • Temeljno uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu uzrokovanu prašinom, čađi, naslagama iz okoline, masnoćom i nikotinom sa belih ili obojenih prozorskih okvira, vrata, roletni, kao i sa baštenskog nameštaja i paravana od plastike ili poliratana
  • Ne izaziva ni ogrebotine ni brazde
  • Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Bez problema uklanja nečistoće, masti, ulja, nikotin, čađ, prašinu sa svih plastičnih površina kao što su roletne i kapci, prozorski profili, kuhinjski i kancelarijski nameštaj, kompjuteri, radio i tv kućišta, čamaca i dasaka za surf. Pogodan je i za zidnu i plafonsku lamperiju.

Uobičajeno je da se tvrdokorna prljavština, poput prašine, čađi, naslaga iz okoline, masnoće i nikotina, taloži na okvirima prozora, vratima, roletnama i roletnama. Ovi zagađivači ponekad napadaju plastiku duboko, izblede materijal ili ga čine poroznim. Kao rezultat toga, plastični delovi na prozoru ne samo da izgledaju neugledno, već i propuštaju ili gube pokretljivost. MELLERUD sredstvo za čišćenje plastičnih prozora pomaže u rešavanju ovog problema jer uklanja prljavštinu sa plastike bez ostavljanja ostatka, bez oštećenja tretiranih površina. Ostavlja odličan efekat čišćenja i štiti plastične delove na prozorima, roletnama ili vratima od funkcionalnih oštećenja. Intenzivan način delovanja MELLERUD sredstva za čišćenje plastičnih prozora čini ovaj proizvod posebnim sredstvom za čišćenje u domaćinstvu.

Uputstvo

Naneti nerazređeno ili razblaženo vodom do maksimalno 1:15 (nanositi ga vlažnom krpom ili sunđerom). Ostaviti kratko da deluje. Na kraju površinu isprati čistom vodom. U slučaju tvrdokorne prljavštine, produžiti vreme upijanja sredstva i ponoviti postupak.

 

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top