Čistač Odvoda – Aktivni Gel 1litar

Home/Mellerud/Kupatilo/Čistač Odvoda – Aktivni Gel 1litar

Čistač Odvoda – Aktivni Gel 1litar

Home/Mellerud/Kupatilo/Čistač Odvoda – Aktivni Gel 1litar
Šifra proizvoda: 2160109151
  • Razlaže ostatke hrane, sapuna, kose u odvodima i cevima
  • Odmrzava zamrznute odvode
  • Deluje na umivaonicima, sudoperama, tuš kabinama, kadama, wc šoljama i odvodima

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Granule za čišćenje odvoda Mellerud deluju na tvrdokorna začepljenja u odvodima na umivaonicima, sudoperama, tuš kadama, toaletima i odvodima. Zahvaljujući visokodoziranoj formuli za razgradnju, bez napora i brzo razgrađuje ostatke u odvodima i cevima. Deluje automatski protiv svih vrsta začepljenja odvoda, posebno kod grudvica dlaka, ostataka sapuna, hrane koji se lako „hvataju“ u odvod.

Takođe, eliminiše neprijatne mirise i ostavlja za sobom miris čistoće.

Pogodan je i za ponovno osposobljavanje zamrznutih odvoda.

Redovnom upotrebom proizvoda odvodi će biti trajno slobodni i na taj način će se sprečiti razvoj neprijatnih mirisa i začepljenja cevi.

Ne razvija nikakvu toplotu tokom upotrebe i zbog toga je idealan za plastične cevi.

Uputstvo

Ukloniti vodu koja se skupila usled začepljenja. Sipati oko 250 ml (1/4 boce) u odvod. Ostaviti 30 minuta da deluje. Isprati temeljno toplom vodom. U slučaju jačih začepljenja ponoviti postupak i ostaviti da deluje preko noći. Za sprečavanje neprijatnog mirisa, sipati 50 ml u odvod jednom nedeljno.

Napomena

Izbegavati prskanje na osetljive površine kao što su aluminijum, lak, plastika i drvo i sa njih sredstvo odmah obrisati. Sadrži natrijum hidroksid. Može izazvati kaustične opekotine. Čuvati sredstvo zaključano i van dometa dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati većom količinom vode i kontaktirati doktora. Nositi odgovarajuće rukavice i zaštitne naočare prilikom upotrebe. U slučaju incidenta kontaktirati odmah doktora i pokazati mu etiketu.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top