Čistač kamenca i rđe 500 ml

Home/Mellerud/Kupatilo/Čistač kamenca i rđe 500 ml

Čistač kamenca i rđe 500 ml

Home/Mellerud/Kupatilo/Čistač kamenca i rđe 500 ml
Šifra proizvoda: 2160100219
  • Temeljno odstranjuje vodeni kamenac, fleke od vode, rđu, naslage sapuna i druge nečistoće sa kada, lavaboa, tuševa, toaleta i česmi

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Gde god voda teče i vlaga se taloži, može doći do stvaranja kamenca i rđe. To obično rezultira ružnim mrljama koje se talože na raznim površinama. MELLERUD sredstvo za uklanjanje kamenca i rđe razvijeno je za upravo ove probleme. Pouzdano uklanja kamenac i rđu, ali i mrlje od vode, naslage sapuna, rubove prljavštine sa površina otpornih na kiseline. Posebno pogodno za čišćenje kada, lavaboa, tuševa, toaleta. Ostavlja higijensku čistoću i blistav sjaj.

 

Uputstvo

Sredstvo naneti nerazređeno na površinu vlažnom krpom ili sunđerom. Ostaviti da odstoji na površinama otpornim na kiselinu kao što su keramika, staklo, porcelan, akril. Oribati površinu sunđerom. Nakon tretmana površinu isprati vodom.

Napomena

Ovo sredstvo ne primenjivati na površinama osetljivim na uticaj kiselina, kao što su prirodni ili veštački kamen, mermer, solnhofer, jura, travertin. Pre upotrebe na svim površinama testirati otpornost na neupadljivoj površini. Čuvati van domašaja dece.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top