Čistač Cementnih Ostataka 1litar

Home/Mellerud/Pločice, mermer, prirodni kamen/Čistač Cementnih Ostataka 1litar

Čistač Cementnih Ostataka 1litar

Home/Mellerud/Pločice, mermer, prirodni kamen/Čistač Cementnih Ostataka 1litar
Šifra proizvoda: 2160100004
  • Čisti tvrdokorne ostatke cementa i opštu prljavštinu
  • Brz i efikasan trenutni efekat
  • Jednostavna primena

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Nakon renoviranja ili postavljanja pločica, uobičajeno je da se tvrdokorni ostaci cementa i opšta prljavština talože na površinama i podovima. Čistač cementnih ostataka lako i efikasno uklanja ove ostatake i ispupčenja nastala pojavom šalitre. Na bazi hlorovodonične kiseline, ovo sredstvo samo od sebe čisti prljavštinu sa površina otpornih na kiseline kao što su keramičke pločice, prirodni kamen bez krečnjaka poput granita, kvarcita, preradjenog kamena. Nakon nanošenja, sredstvo za uklanjanje ostataka cementa automatski deluje protiv najtvrdokornije prljavštine i zamućenja i ostavlja čiste i higijenski čiste površine. Na ovaj način nove i renovirane površine će zablistati.

 

Uputstvo

Površinu navlažiti vodom. Sredstvo naneti na površinu nerazređeno, i to prskalicom ili sunđerom. Ostaviti da površina upije naneto sredstvo i tek nakon toga izribati jako četkom i isprati velikom količinom vode. Prilikom radnog postupka ne dopustiti da se površina čišćenja osuši. 1 litar je dovoljan za oko 10-15 m² , zavisno od zaprljanosti površine.

Napomena

Ovo sredstvo se ne primenjuje na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline, poput mermera, različitih granita, emajla i hroma. Pre upotrebe sredstvo isprobati na manje vidljivom mestu. Armature i metalne predmete pokriti za vreme upotrebe ovog sredstva.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top