Cevočistač Granulat 600 g

Cevočistač Granulat 600 g

Šifra proizvoda: 2160109106

  • Razlaže ostatke hrane, sapuna, kose u odvodima i cevima
  • Odmrzava zamrznute odvode
  • Deluje na umivaonicima, sudoperama, tuš kabinama, kadama, wc šoljama i odvodima

Prodajna mesta na kojim možete kupiti proizvode

Granule za čišćenje odvoda Mellerud deluju na tvrdokorna začepljenja u odvodima na umivaonicima, sudoperama, tuš kadama, toaletima i odvodima. Zahvaljujući visokodoziranoj formuli za razgradnju, bez napora i brzo razgrađuje ostatke u odvodima i cevima. Deluje automatski protiv svih vrsta začepljenja odvoda, posebno kod grudvica dlaka, ostataka sapuna, hrane koji se lako „hvataju“ u odvod.

Takođe, eliminiše neprijatne mirise i ostavlja za sobom miris čistoće.

Pogodan je i za ponovno osposobljavanje zamrznutih odvoda.

Redovnom upotrebom proizvoda odvodi će biti trajno slobodni i na taj način će se sprečiti razvoj neprijatnih mirisa i začepljenja cevi.

 

Uputstvo

Kod začepljenja odvoda ili cevi odstraniti vodu. Sipati pola čepa u odvodni otvor, pa isprati jednom čašom hladne vode (postoji opasnost od prskanja). Pustiti da deluje pola sata, nakon toga temeljno isprati hladnom vodom. Kod jakih začepljenja ponoviti postupak i pustiti da deluje.

Kod prevencije neprijatnih mirisa, svake nedelje sipati pola čepa sredstva u odvod i isprati jednom čašom hladne vode.

Napomena

Proizvod snažno reaguje u kontaktu sa vodom uz stvaranje toplote. Prekomerno doziranje može dovesti do pregrevanja i time do deformacije plastičnih cevi ili stvrdnjavanja samih proizvoda u cevima. Ne koristiti na aluminijumskim posudama i pocinkovanim cevima, odvode nikad ne zatvarati čepovima. Ne sipati vodu u bocu sa proizvodom. Bocu čvrsto zatvoriti posle upotrebe. Ne istresati u korpu za papire ili kantu za smeće.

Video

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top